به گزارش تحریریه، ووریا غفوری بعد از دیدار فجرسپاسی و استقلال با گلایه از سازمان لیگ گفت: این سازمان هر سال چند درصد از قرارداد بازیکنان را کسر می کند بدون اینکه بازیکنان راضی باشند!
طبق صحبت های این بازیکن، فقط زمانی می توان از افراد مالیات گرفت که آنها راضی باشند و یا شاید اصل رضایت فقط درباره ووریا و سایر کسانی که توپ بازی می کنند مصداق دارد!
غفوری پاسخ نمی دهد که مبالغ نجومی قراردادهای بازیکنان فوتبال ایران از کجا تامین می شود و چرا باید به این بازیکن های معمولی فوتبال رقم های میلیاردی از بیت المال و جیب مردم مستضعف ایران پرداخت شود؟ معمولا قراردادهایی که این بازیکن های معمولی می بندند به گونه ای تنظیم می شود که مالیات آنرا هم خود باشگاه ها پرداخت می کنند و عملا این بازیکن های معمولی حتی مالیات هم نمی دهند. هزینه هایی از جیب ملت که خرج نمایش های لوکس با ماشین های گران و پنت هاوس ها می شود.
انبوه تیم های صنعتی به جای هزینه کردن برای ورزش همگانی و افزودن بر سلامتی مردم که نتیجه آن کاهش بیماری است، سالانه دهها هزار میلیارد تومان خرج ورزشی می کنند که هیچ جامی در 40 سال گذشته کسب نکرده است و تیم های آن در 30 سال اخیر در آسیا هم قهرمان نشده اند!
یکی از دلایل خرج های سنگین در فوتبال به مدیران فاسد دولتی باز می گردد که خود نیز در پرداختی به فوتبالیست ها سهم دارند و بخشی را به حساب توپ بازها ریخته و مجددا به حساب های خود منتقل می کنند. در واقع از سفره پهن شده توپ بازی(شباهتی به فوتبال به معنای جهانی آن ندارد) از بازیکنان لمپن تا مدیران فاسد و مربیان مافیایی سهم دارند و تنها تماشاچی واقعی مردم هستند. تماشاچیانی که دیگر ذوق رفتن به ورزشگاه و دیدن مسابقات را هم ندارند و کسری از استادیوم ها را نیز پر نمی کنند.
پایان/
نظر شما